Få professionel hjælp til pladebearbejdning hos din lokale smed

Har din virksomhed brug for en dygtig underleverandør når det handler om pladebearbejdning – og er virksomheden beliggende i det midtjyske? Så kan du med fordel tage kontakt til det velrenommerede smede firma JS Metal ApS.

Hvem er JS Metal ApS?

JS Metal ApS er en professionel erhvervs virksomhed med speciale inden for smede arbejde – i særdeleshed plads bearbejdning. Blandt de spids kompetencer, somJS Metal ApS kan tilbyde sine kunder, finder du tegning og visualisering af ideer samt rådgivning omkring den praktiske udførelse af disse.

JS Metal ApS er samtidig utroligt skarpe på smede arbejde så som laser skæring, bukning, svejsning og afgratning. Hele pladebearbejdnings processen foregår i øjenhøjde med dig son kunde således at resultatet bliver præcis dom du ønsker det. JS Metal ApS har igennem mere end tyve år oparbejdet en solid kunde portefølje bestående af tilfredse kunder gennem kvalitets arbejde og sans for detaljen.

Gennem årene er både maskin park og medarbejder stab vokset med opgaven hvad angår såvel kapacitet som faglige kompetencer. De dygtige medarbejdere som befolker værkstedet hos JS Metal ApS holder løbende deres individuelle ekspertiser ved lige gennem kurser og efteruddannelse, og er således altid up to date med såvel de nyeste teknikker og metoder som med de aktuelle faglige standarder. Dette er din garanti for et produkt som lever op til alle lovmæssige krav på området.

I JS Metal ApS’ smede værksted finde du en lang række moderne maskiner til emnehåndtering, bukning, svejsning, afgratning og ikke mindst laser skæring, som udføres med stor præcision.

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til dine og din virksomheds behov for pladebearbejdning i Midtjylland kan du altid kontakte JS Metal ApS via firmaets hjemmeside jsmetal.dk. Her kan du også se eksempler på tidligere arbejde samt billeder og beskrivelser af JS Metal ApS’ store og moderne maskin park.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *