Husk at spise morgenmad inden du ankommer til dit malerfirma i København

Husk at spise morgenmad inden du ankommer til dit malerfirma i København

Det er faktisk utroligt, så dårlige vi danskere er til at huske at spise morgenmad, når man måler på det.

Vi får ellers konstant at vide, at vi skal huske at spise en sund, nærende og ikke mindst varierende omgang morgenmad.

Travle familier sørger for, at deres børn får noget at spise, inden ungerne skal møde i skolen, men tag så faderen, der skal afsted til sit arbejde som maler i et malerfirma i København: han glemmer så selv at få noget at spise, inden han fragter ungerne videre til en institution, inden han møder på arbejde som maler.

Han tænker bare, at han da napper en omgang frokost på et tidspunk, eller han har en usund snack liggende i bilen, han lige gnasker i sig på vejen til arbejde.

Selvfølgelig er det bedre at have noget i kroppen, som kan give en smule energi, end at man bare kører på tom mave og kaffe, inden man møder på arbejde, men hvis man havde opprioriteret at sørge for at spise noget reelt morgenmad, så ville arbejdsdagen også være blevet meget bedre fra start af.

Faktisk kan meget arbejdsglæde måles ved, at man er frisk, udhvilet og har spist, inden man møder på arbejde.

Måske har du sovet godt nok, men du har så heller ikke spist noget i omkring de otte timer, du sov i, så nu skal kroppen fyldes op med energi, så den kan klare sig til frokost.

Tænk på alle de fejl, du kan lave som maler, fordi du ikke har energien til at se klart det første stykke tid af dagen, fordi du ikke har spist noget.

Det er ikke alene farligt at ordne arbejde på den måde, men det er også usundt i længden, selvom man tror, at man har vænnet kroppen til den livsstil.

Så er det bare med at omvende den igen.