Hvorfor skal du bruge epoxy resin?

Har du en båd, der trænger til en overhaling? Eller måske et andet projekt, der kan trænge til en kærlig hånd? Epoxy resin er vejen frem, hvis du ønsker et flot resultat på en nem måde. Læs med her og find ud af hvorfor! 

Hvis du ejer en båd, så ved du formentlig allerede at der også følger en del arbejde med. Det kræver tid, arbejde og vedligeholdelse når man ejer en båd. Den skal hele tiden plejes og ofte også repareres, så sikkerheden forbliver i top. 

Det er hårdt for en båd at være på vand, og det syner derfor også på båden efterhånden som tiden går. Epoxy resin er tæt på et mirakelmiddel når det kommer til både og mange andre ting. 

Hvad er epoxy resin helt præcis for noget? 

Epoxy resin bliver også kaldet klar epoxy. Det er en slags gennemsigtig coating. Det er et produkt, som kan gå ind og udfylde alle revner og knaster i eksempelvis træ og samtidig giver det hele en jævn og flot overflade. 

Hvad er forskellen på epoxy og resin?

Epoxy er en utrolig stærk slags super lim, som binder stort set alting sammen. Epoxy bruges både i private hjem og i industrien. 

Resin betyder harpiks på engelsk, og minder også lidt om harpiks. Det er dog ikke naturligt ligesom harpiks er. Det er en plastlignende væske, som kan blandes med epoxy og dermed kan du hærde ualmindeligt hårdt op på stort set alle materialer. 

Hvorfor skal du bruge epoxy resin til din båd?

Det er egentlig kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge epoxy resin til. Hvis laver smykker, ordner møbler, laver gulve eller plankeborde, så er epoxy resin et mirakelmiddel. 

Det samme gælder i forhold til vedligeholdelse af en båd. Der er mange forskellige materialer på en båd, som kan trænge til en kærlig hånd. 

Det sker ofte at der eksempelvis opstår skrammer, revner eller huller i bådens træværk. Med epoxy resin kan du nemt lappe det igen og få båden til at se splinterny ud igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *