Lån penge til en ny bærbar

Uanset hvor godt du passer på din bærbar, har den en begrænset levetid, og i dag kan det være svært at undvære en. Samtidig skal det nok passe at den vælger at lade livet, når ens bankkonto er gabende tom. Heldigvis er der flere mulighed for at låne til en ny. Du kan læse mere her.

Da det kan være svært at undvære en bærbar i længere tid. Det gælder uanset om du har et arbejde eller om du går i skole. Du kan gå i en traditionel bank, men her vil det ofte tage flere uger før de har gennemgået din ansøgning og det kan være svært at vente så længe. Alternativt kan du låne online. Enten direkte i en online bank eller i butikken, hvor du køber din nye bærbar.

Lån penge i en butik til en ny bærbar

Mange butikker har i dag et tilbud hvor du kan låne penge til at købe i butikken. Ofte er det rentefrie tilbud, men vær opmærksom på om der er et gebyr. Både et gebyr ved oprettelse, men lige så vigtigt et månedligt gebyr, som du skal betale sammen med det månedlige afdrag.

Hvis det er et rente og gebyrfrit lån, selvom der er et oprettelsesgebyr, ofte en billig måde at købe en ny computer. Frem for at skulle bruge måneder på at spare pengene op, samtidig med at man har svært, for ikke sige at det i mange tilfælde er umuligt at undvære en. Det der er vigtigt er at du overholder dine afdrag.

Bankerne har regnet på at det er der tilstrækkelig mange der ikke gør, til at det er en god forretning at låne ud rentefrit, fordi mange glemmer eller ikke kan betale lånet tilbage til tiden. Men husker du at betale er det en god løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *