Professionel og pålidelig ejendomsservice i København

Når du skal vælge det firma, som skal forestå ejendomsservice i din bolig forening, er det vigtigt at du vælger med omhu. Ejendomsservice er en stor tillidssag – og det er ikke uden betydning hvem der får adgang til bygningen.

Hvorfor vælge Dahlin Ejendomsservice ApS?

Dahlin Ejendomsservice ApS er dit sikre valg når du har brug for ydelser inden for ejendomsservice i København. Dahlin Ejendomsservice ApS har over fyrre års erfaring med professionelt udført ejendomsservice, og har serviceret såvel ejer, andels og leje foreninger samt erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Du kan trygt overlade opgaven med servicering, drift, rengøring og vedligeholdelse hos Dahlin Ejendomsservice ApS som varetager såvel udendørs som indendørs arealer.

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS er du som kunde i fokus – og Dahlin Ejendomsservice ApS sætter en ære i at efterkomme dine ønsker således at ejendomsservice bliver udført under hensyntagen til dine ønsker og til ejendommens behov. Derfor vil Dahlin Ejendomsservice ApS altid indlede samarbejdet med et møde i ejendommen hvor denne kan blive inspireret grundigt med henblik på udarbejdelse af det tilbud som skal danne grundlag for den fremtidige aftale. På den måde er du sikret at du vil få det helt rigtige tilbud på ejendomsservice – og at aftalen kun kommer til at indeholde ydelser som din ejendom rent faktisk har brug for.

Dahlin Ejendomsservice ApS kan blandt andet tilbyde ydelser så som vinduespolering og trappevaske, fejning af udendørs arealer og vedligeholdelse af grønne områder, udførelse af mindre reparationer og forbedringer i ejendommen samt diverse vicevært tjenester og lejlighedsvis snerydning. Dahlin Ejendomsservice ApS bestræber sig på altid at anvende de samme medarbejdere til udførelse af service i din ejendom således at der skabes et tillids forhold mellem beboere og service medarbejdere.

Du kan læse mere, og kontakt Dahlin Ejendomsservice ApS med henblik på et tilbud på ejendomsservice, via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *